Epp Margna maalid Pihlapuu Galeriis

Epp Margna on Vana-Võromaal elav Eesti kunstnik, kelle looming on tihedalt seotud looduse ja pärimuskultuuriga. 

“Kui ma poleks noorena sattunud elama Karulasse, keset metsa, palkmajja, kus polnud elektrit ja tsivilisatsiooni meenutas vaid transistorraadio, siis tõenäoliselt poleks ma see, kes täna. Karulas elades hakkas klaaruma ja settima minu ilmaruum ja suhe ümbritsevasse, see omakorda kujundas ka minu kunstnikuks kasvamist. Seda, mis mu ümber on, ei võta ma ülemuslikust vaatenurgast, ma olen üks sellestsamast ringist. Kui ma ei pea ümbritsevast, siis ei pea ma ka iseendast. See on igapäevane kasvamine märkamaks neid, kes elavad meie kõrval, alustades putukaist ja konnadest ning lõpetades kogu tervikliku ilmaruumiga. Ja mida rohkem oskad vaadata, seda rohkem hakkad ka nägema ja mõistma. Nii jõuavad minu piltidele linnud, kelle kodupaiku näen hävimas või mudakonn, kelle elust ja olemasolust ma viis aastat tagasi veel suurt midagi ei teadnud.”

Rohkem infot: www.eppmargna.com